Hei arvoisat lukijamme,

Tässä artikkelissa kerromme Lehtimäen kalustouudistuksen merkityksestä ja kuljettajiemme keskeisestä roolista premium-palveluiden tarjoamisessa. 

Olemme sitoutuneet kehittämään palveluitamme premium-tasolle, ja tässä prosessissa olemme paitsi päivittäneet kalustoamme, myös parantaneet palvelutarjontaamme. Kuitenkin, kuljettajamme ovat edelleen yhtiömme ylivoimaisin etu nyt ja tulevaisuudessa. Esittelen teille Risto ”Roki” Niemisen, yhden kokeneimmista ja suosituimmista kuljettajistamme. Rokin tarinat ovat niin kiehtovia, että ne voisivat täyttää kokonaisen kirjan, mutta keskitymme tänään revolveri-haastatteluun hänen kanssaan.

Roki, mitä mieltä olet Lehtimäen kalustouudistuksesta?

“Laivueemme koko on aiemmin tuonut haasteita, mutta uudistukset ovat merkittävästi helpottaneet kaluston huolto- ja päivitystoimia. Olen erittäin tyytyväinen suuntaan, johon olemme menossa, ja pyrimme olemaan todellinen premium-tason yhtiö. Vaikka työtä riittää vielä, hoidamme sen mielellämme,” Roki kertoo.

Entä mikä on suosikkityötehtäväsi Lehtimäellä?

“Suosikkityötehtäväni on IFK:n pelimatkojen kuljettaminen. Olen ollut pitkään liigajoukkueen mukana, ja työssäni on paljon muutakin kuin pelkkä ajaminen. Liiga-ajot eroavat muista tehtävistämme, sillä ne vaativat tarkan reittisuunnittelun ja varasuunnitelman. Myöhästyminen ei ole vaihtoehto. Pelien jälkeinen tunnelma, playoffit ja yleiset fiilikset tuovat kuljettajallekin paljon takaisin. Voiton ja tappion hetkellä koko tiimi elää tunnelman yhdessä,” Roki selittää.