Kalusto

Yli 100 auton kalusto

36-66 HENKILÖLLE

Premium-bussit

Premium-luokan huippuvarustelluissa busseissa on mm. miellyttävät istuimet, reilusti jalkatilaa, matkustusmukavuutta lisäävät erityishiljainen ja elegantti matkustamo, sekä autojen pehmeä jousitus.

Musta bussi, jossa on kuviointi.

19-26 HENKILÖLLE

Premium Club-bussit

Premium Club -bussimme on kokousasiakkaan unelma, sillä se mahdollistaa kokouksen pitämisen myös matkan aikana. Bussin takaosasta löytyy kahden suuren pöydän muodostama neuvotteluryhmä 10 hengelle. Club-bussissa on jokaisella matkustajalla myös henkilökohtainen äänentoistojärjestelmä.

Mustavalkoinen bussi, jossa on kukka.

26-35 HENKILÖLLE

Premium 2+1-bussit

Premium-luokan huippuvarustelluissa busseissa on mm. miellyttävät nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa sekä valoisuutta lisäävä lasikatto. Matkustusmukavuutta lisäävät erityishiljainen ja elegantti matkustamo sekä autojen pehmeä jousitus.

Musta bussi pysäköity parkkipaikalle.

1-18 HENKILÖLLE

Minibussi

Minibussilla pienempi ryhmä matkustaa kätevästi kokoukseen tai vaikkapa kaveriporukan polttareihin. Minibussin varustetaso on ison bussin luokkaa. Jääkaappi ja jäähdytysilmastointi takaavat onnistuneen matkan myös kesähelteillä.

Musta mercedes benz sprinter -bussi pysäköitynä rakennuksen eteen.

1-3 HENKILÖLLE

Audi A8 Luxury sedan

Audi A8 Luxury sedan-henkilöautolla matkustat ylellisesti ja tyylikkäästi, oli kyseessä sitten liikematka tai rento ajelu kaupungilla. Audi A8 Luxury sedan-henkilöautolla yhdistää tyylikkään muotoilun, edistyksellisen teknologian ja huippuluokan mukavuuden.

Musta audi s8 tummalla taustalla.

HUIPPUVARUSTELLUT AJONEUVOT

Tilausajot kaikkiin
tarpeisiin

Tilaukset ja tarjouspyyntö kätevästi lomakkeen kautta.

HUIPPUVARUSTELLUT AJONEUVOT

Tilausajot kaikkiin tarpeisiin

Tilaukset ja tarjouspyyntö kätevästi lomakkeen kautta.