Tilausajot kaikkiin tarpeisiin

Ota mukava asento, me hoidamme loput.

Pyydä tarjous tilausajosta

Mistä
Reittivalinta
Matkustajia
Milloin

Lehtimäki Tilausajot

Mitä odotat matkaltasi? Voit hyödyntää matkustusajan palaveroimalla tai rennosti eväistä ja elokuvista nauttien? Jätä reittivalinnat, ajaminen ja järjestelyt kulkemisen ammattilaisille. Suunnitellaan yhdessä toimiva kuljetuskokonaisuus.

Lehtimäki Tilausajot tarjoaa tarjoaa laadukasta ja monipuolista tilausajo-palvelua koko eteläisen Suomen alueella. Vuosittain kuljetamme kyydissämme yli miljoona tyytyväistä matkustajaa.

Vuosikymmenten kokemus ja ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme tekee matkastasi sujuvamman ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa.

Sopiva tilausajo ja bussi joka lähtöön

Palvelemme niin yksittäisissä kuljetustarpeissa, teatterimatkoissa, luokkaretkissä kun isoissa tapahtuma, konferenssi ja kokouskuljetuksissa tai vaikkapa pidemmissä kiertomatkoissa Euroopan metropoleissa. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti, turvallisesti ja ammattitaidolla.

Laajin, monipuolisin, tasokas ja uusi tilausbussikalusto (16 – 66 paikkaa) sekä palvelu haluiset kuljettajamme muodostavat yhdessä tunnetun Lehtimäki-laadun. Tilausmatkojemme vakaan pohjan ovat rakentaneet vuosikymmenten kokemus sekä suunnittelupalvelu, joka muovaa matkoista asiakkaiden toivomusten mukaisia. Isotkin kuljetuskokonaisuudet hoituu toimestamme luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Oheispalvelut osana tilausajoa

Meillä on ilo palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti. Tarjoamme majoitukset, ruokailut, laiva- ja lentopaketit kilpailukyisin hinnoin. Lisäksi matkaeväät ja opaspalvelut ovat aina tilattavissa. Kaikki asiointi tapahtuu yhden tutun yhteyshenkilön kanssa. Laajan kumppaniversion ansiosta Lehtimäki järjestää kaikki oheispalvelut myös matkakohteessa Suomessa ja ulkomailla.

Ainutlaatuista palvelua ja joustavuutta

Lehtimäki Tilausajot on pelkästään tilausajoihin erikoistunut palvelukokonaisuus. Hoidamme sovittuja ennalta määriteltyjä kuljetuspalveluita tiimalasin täsmällisesti, aina sovitun ja ennen kaikkea sovitun aikataulun mukaisesti. Aikataulumuutokset ja bussin kokomuutokset onnistuu laajan kapasiteetin ansiosta myös lähempänä lähtöä. Palvelujen kehitys on Lehtimäellä pitkäjänteistä toimintaa, jonka tavoitteea on aina asiakastytyväisyys.

Kuljettaja avainasemassa

Luotettavuus, turvallisuus ja laatu ovat Lehtimäki Tilausajojen toiminnan sydämenä. Vuosikymmenten kokemus linja-autoliikenteessä Suomessa ja ulkomailla sekä kokeneet kuljettajat takaavat turvallisen kyydin. Lehtimäen vakituiset kuljettajat kouluttautuvat yrityksen koulutusohjelman mukaisesti: kuljettaja on aina ajan ja tiedon tasalla.

Tilausajojen kuljettaja on ammattitaitoinen asiakaspalvelija, jonka huoliteltu pukeutuminen, reittituntemus sekä kielitaito tekevät matkasta sujuvan. Kuljettajana hän on kokenut ja huomioi matkustusmukavuuden käännöksissä, kiihdytyksissä ja jarrutustilanteissa. Ennakointi ja ajoneuvon huolellinen käsittelytaito tekevät matkastasi mukavan ja pehmeän. Kuljettaja lunastaa palvelulupauksemme ”Parasta Matkaa”, olipa vuodenaika tai sääolosuhteet mitä tahansa.

Kalustomme huolletaan ja tarkastetaan säännöllisesti jolla taataan turvallinen ja luotettava matkanteko. Kuljettajakoulutusohjelmaamme sisältyy esimerkiksi hätäensiapu, ennakoiva ajaminen ja työhyvinvointi.

Lehtimäki Tilausajot sisältää aina ilman lisähintaa:

  • Osaavan ja palvelualttiin toimistohenkilökunnan asiantuntemus käytettävissä niin reitti-, aikataulu- kun taukopaikkojen suunnittelussa.
  • Lehtimäki -siistijöiden huolellisesti siivoama vain tilausajokäyttöön suunnitellut turistibussit.
  • Kaikki bussit on Lehtimäki -asentajien säännöllisesti, ennakoivan ja turvallisuutta lisäävän huolto-ohjelman mukaisesti huoltamia ja säännöllisesti katsastettuja.
  • Koulutettu, ammatikseen tilausajoja ajava, hyvin pukeutunut, palvelualtis, kielitaitoinen Lehtimäki -kuljettaja saapuu hyvissä ajoin ennen sovittua lähtöä reitteihin tutustuneena lähtöpaikalle.
  • Päivystys 24/7 palvelun käyttömahdollisuus ennakoimattomia muutos- ja lisätarpeita varten.
Tilaukset ja tarjouspyyntö kätevästi netistä kaavakkeella:

Asiakkaita ja kumppaneita