36-50 hlö
1 - 18 hlö
1-8 hlö
1-4 hlö
Tarjouspyyntö

Valitse tyyli.

Lehtimäki Premium on vaivaton elämys vaativalle.

Koe uusi matkustusluokka ja voita Premium-matka.

Lehtimäki Premium on uusi palvelu, joka tarjoaa entistä vaivattomampaa matkustamista vaativampaankin makuun. Uudet Premium-linja-automme tarjoavat tilausajoliikenteeseen jotain sellaista mitä ei olla totuttu näkemään.

Tilaa, tyyliä ja toimivuutta. Mukavuudesta tinkimättä.

Uudet autot ovat tilavia ja tyylikkäitä, väritykseltään mustia. Nykyaikaisten perusvarusteiden – nettiyhteys, verkkovirta- ja USB-pistokkeet sekä WC – lisäksi huippuvarustelluissa uusissa Setra -linja-autoissa on mm. miellyttävät nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa ja lasikatto. Matkustusmukavuutta lisäävät erityisen hiljainen ja elegantti matkustamo sekä autojen pehmeä jousitus. Premium-luokan busseissa kuljettaja varmistaa matkustajien viihtyvyyden.

Osallistu arvontaan ja voita Premium-matka!

Arvomme 2.2. vastanneiden kesken 1500 € arvoisen yhden hengen Premium F1-matkan Belgian osakilpailuun Spa:han tai vaihtoehtoisesti Premium-tilausajon yritykselle päiväksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Osallistu kilpailuun

    Olen kuluttaja-asiakasOlen yritysasiakas
    Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yritysryhmään kuuluu täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat, tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot sekä paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne. Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössämme on moderni 100 linja-auton kalusto. 2016 Liikevaihto yltää 18 m€. Toimitusjohtajana toimii Mikko Lehtimäki.

    Kuvagalleria

    Asiakkaita ja kumppaneita

    Menu Title