36-50 hlö
1 - 18 hlö
1-8 hlö
1-4 hlö
Tarjouspyyntö

Valitse tyyli.

Lehtimäki Premium on vaivaton elämys vaativalle.

Koe uusi matkustusluokka ja voita Premium-matka.

Lehtimäki Premium on uusi palvelu, joka tarjoaa entistä vaivattomampaa matkustamista vaativampaankin makuun. Uudet Premium-linja-automme tarjoavat tilausajoliikenteeseen jotain sellaista mitä ei olla totuttu näkemään.

Tilaa, tyyliä ja toimivuutta. Mukavuudesta tinkimättä.

Uudet autot ovat tilavia ja tyylikkäitä, väritykseltään mustia. Nykyaikaisten perusvarusteiden – nettiyhteys, verkkovirta- ja USB-pistokkeet sekä WC – lisäksi huippuvarustelluissa uusissa Setra -linja-autoissa on mm. miellyttävät nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa ja lasikatto. Matkustusmukavuutta lisäävät erityisen hiljainen ja elegantti matkustamo sekä autojen pehmeä jousitus. Premium-luokan busseissa kuljettaja varmistaa matkustajien viihtyvyyden.

Osallistu arvontaan ja voita Premium-matka!

Arvomme 2.2. vastanneiden kesken 1500 € arvoisen yhden hengen Premium F1-matkan Belgian osakilpailuun Spa:han tai vaihtoehtoisesti Premium-tilausajon yritykselle päiväksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Osallistu kilpailuun

  Olen kuluttaja-asiakasOlen yritysasiakas

  Tilaa Lehtimäki Tilausajot uutiskirje

  Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yritysryhmään kuuluu täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat, tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot sekä paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne. Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössämme on moderni 100 linja-auton kalusto. 2016 Liikevaihto yltää 18 m€. Toimitusjohtajana toimii Mikko Lehtimäki.

  Kuvagalleria

  Asiakkaita ja kumppaneita

  Menu Title