Kaikki matkapalvelut samalla yhteydenotolla

Voisiko olla enää helpompaa...

Matkapalvelut

Lehtimäki Tilausajot huolehtii halutessanne kaikista tarvittavista matkaan liittyvistä lisäpalveluista kuten majoituksista, ruokailuista, laiva- ja lentomatkoista, matkaeväistä ja opaspalveluista kattavan yhteistyöverkoston sekä oman täyden palvelun matkatoimiston Lehtimäki Matkat kautta.

Aukoton yhteistyö oman matkatoimiston kanssa näkyy asiakkaalle lopputuloksessa – kaikki asiointi hoituu saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Laajempia matkasuunnitteluja varten käytössämme on laaja joukko eri alojen osaajia, sekä suunnitteluun sopivat neuvottelutilat Lahdessa, Helsingissä ja Nastolassa.

Maineemme matkanjärjestäjänä on kiirinyt ja yhä enemmän matkoja suunnitellaan myös etäyhteyksien välityksellä jolloin matkajärjestelyt hoituu tyylikkästi koko Suomen alueelta.

Lehtimäki Matkat palveluksessanne

Lehtimäki Matkat on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun matkatoimisto. Yritys on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Emme myöskään kuulu mihinkään ketjuun ja näin päätämme itsenäisesti omien tuotteidemme hinnoittelusta. Matkoillamme käy vuosittain jo yli 50 000 tyytyväistä asiakasta.

  • Huolehtii vastuullisesti ja ammattitaidolla kaikista majoitus, laiva- ja lentovarauksista ilman välikäsiä.
  • Kilpailukykyinen, pitkä kokemus, turvallinen, osaava ja palveleva henkilöstö.
  • Yli 50 000 vuosittaisen asiakkaan ja laajan oman matkatuotannon myötä erityisen hyvät suorat sopimushinnat hotelleihin, laiva- ja lentoyhtiöihin.
  • Lehtimäki Matkat on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkan järjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman takauksen.
  • Toimilupanumero : 4227/03/MjMv
  • Kaupparekisterinumero : 634.325
  • Lehtimäki Matkat on Suomen matkatoimistoalanliitto ry:n (SMAL) jäsen. Jäsennumero: 35606
Tilaukset ja tarjouspyyntö kätevästi netistä kaavakkeella:

Asiakkaita ja kumppaneita