Bussit

Tutustu monipuoliseen bussivalikoimaamme

19 - 33 henkilölle

Comfort pikkubussit

Pikkubusseilla matkustaa mukavasti 19-33 henkilöä tai vaikka pienempikin ryhmä, kun halutaan matkustaa ison bussin mukavuuksilla mutta kuitenkin luontoa säästäen. Ylelliset sisätilat ja tilavat tavaratilat takaavat varmasti mukavan matkan!

34 - 50 henkilölle

Comfort normaalibussit

Normaalikokoiset bussit ovat paikkaluvultaan 40-50 -paikkaisia. Teatterimatkat, luokkaretket, pelimatkat, päivänmatkat tai vaikka pidemmät Euroopan kiertomatkat onnistuvat mukavasti ja turvallisesti.

51 - 66 henkilölle

Comfort suurbussit

Vaikka paikkaluku busseissa on suuri, ei istuinväljyydestä ole tingitty. Suurbusseilla pidempikin matka taittuu nautittavasti. Selkänojasäädön lisäksi istuimet liikkuvat myös sivusuunnassa.

1 - 44 henkilölle

Comfort kokousbussit

Lehtimäen kokousbusseissa on kaikki tarvittavat varusteet onnistuneen kokousmatkan pitämiseksi. Käytä matkustusaika hyödyksi ja tarpeen vaatiessa myös huviksi. Sekin onnistuu loistavasti tekniikkaa ja mukavuuksia hyödyntäen.

1 - 35 henkilölle

Retro museobussi

Näyttävä klassikkoyksilö yksilöllisiin ja ikimuistoisiin erikoiskuljetuksiin ja yritystapahtumiin.

1 - 18 henkilölle

Premium minibussit

Premium Minibussilla pienempi ryhmä matkustaa kätevästi kokoukseen tai vaikkapa kaveriporukan polttareihin. Minibussin varustetaso on ison bussin luokkaa.

19-25 henkilölle

Premium Club -bussit

Premium Club-bussimme mahdollistaa kokouksen pitämisen matkan aikana. Bussin takaosasta löytyy kahden suuren pöydän muodostama neuvotteluryhmä 10 hengelle.

26-35 henkilölle

Premium 2+1 -bussit

Premium-bussiemme huippuvarusteluun kuuluu mm. erityishiljainen matkustamo, miellyttävät nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa ja lasikatto.

36-50 henkilölle

Premium Bussit

Premium-luokan suurimmassa bussissamme matkustuskokemus syntyy huippuunsa hiottuun designiin, tekniikkaan ja turvallisuuteen perustuvasta palvelukokonaisuudesta.